Om oss

Idrettsskolen Tertnes Idrettslag – Idrettsskolen – startet høsten 1996. Idrettsskolen legger vekt på allsidighet. Vi ønsker å gi barna mulighet til å mestre ulike ferdigheter slik at vi kan bidra til å legge grunnlaget for varig lyst til å drive idrett og fysisk aktivitet. Vi har et nært samarbeid med de ulike idrettsgruppene i Tertnes Idrettslag, og på Idrettsskolen får barna mulighet til å prøve seg innenfor ulike idrettsgrener.

Idrettsskolen er delt inn i 3 avdelinger. Avdeling 1. til 4. trinn teller i dag ca 100 medlemmer. Vi samles til aktiviteter hver fredag – enten i gymsalen på Tertnes skole, i Åstveithallen, i Buehallen eller ute i nærområdene rundt Tertnes skole. Medlemmene er delt inn etter trinn, og aktivitetene består bl.a i ulike ballaktiviteter, klatring, orientering, hinderløype, dans, svømming, friidrett, badmington, ski og skøyter, kanopadling osv.

Avdeling juniorgruppen ble opprettet i 2000. Sesongen 2014/2015 har vi ca 45 medlemmer fra 5. til 7. klasse som treffes ca 1 gang i måneden til forskjellige aktiviteter.  Juniorgruppen reiser på skiturer og padleturer, skyting, bowling, golf, klatring, dans, orientering, rafting etc.

Avdeling ungdomsgruppen ble opprettet høsten 2003 for tidligere medlemmer som nå går på ungdomsskolen (8. til 10 trinn). I 2014/2015 var det ca 35 medlemmer i denne gruppen. Ungdomsgruppen bygger på samme lest som juniorgruppen.