Tertnes Idrettsskole – Sesongen 2017/2018 – 1-4 trinn

Vi har nå sendt ut bekreftelse på mail til samtlige medlemmer som har fått plass på Tertnes Idrettsskole for skoleåret 2017/2018. Vi har i år hatt historisk stor påmelding av deltakere og dessverre så har ikke alle som ville være med fått plass. Dette beklager vi, men vi har tatt alle som ønsker å være med på Idrettsskolen på en venteliste og vil ta kontakt dersom noen sier fra seg plassen eller ikke benytter den.

Vi har hatt mye fokus på lek i vann for 1-4 trinn, men Åstveit svømmehall er under modernisering og vi vet pr nå ikke når den vil være tilgjengelig for oss. Vi vil fortløpende holde foreldre informert om når vi starter om med denne aktiviteten. Men våre instruktører Martine og Julie har brukt mye tid på å finne på masse gøye leker for barna som vi tror vil bli satt pris på.

Aktivitetene for 1-4 trinn vil i stor grad bli avholdt ved Tertnes Skole, både inne i gymsal og i nærområdet. Dersom vi har behov for foreldrevakter vil dette fremkomme på våre nettsider. Følg oss gjerne på Facebook, der blir også informasjon sendt ut.

Vi i styret på Tertnes Idrettsskole ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til et år med masse lek og moro!