Familie- og oppstartstur for 1-4 trinn. 1.september

Fredag 1. september avholder vi årets tradisjonelle familie- og oppstartstur til Åstveitskogen. Oppmøte ved garasjeanlegget i Vågslia (ned mot Åstveitvannet) kl. 17.30.

4. trinn får padle over vannet, mens vi andre går turen inn til marken i enden av vannet.

Det blir felles avmarsj ca 17.40. Dette er en relativt kort tur, men terrenget egner seg ikke for barnevogner. Kommer dere med barnevogn, anbefaler vi å gå inn fra andre siden (100-meterskogen eller annen inngang fra golfbanen. Stien er merket «til kanalen».

Alle barn som deltar må ha følge av minst en voksen. Kan foresatt ikke selv delta, er det fint om dere avtaler med andre at de kan ha tilsyn med deres barn.

Det blir grilling av pølser på bål. Idrettsskolen lager til bål, men dere må selv ta med pølser og en kniv til å spikke grillspyd med. Det blir også kanopadling for alle, og natursti for barna.

De som ønsker å overnatte er velkommen til det! Det er flere fra styret som kommer til å overnatte. Værmeldingen er også bra – så dette lover godt!

Ta med telt og matpakke til frokost. Dersom dere ikke har telt, kan vi sette opp en lavvo.

Påmelding til turen gjøres på denne linken: https://goo.gl/forms/1KeaeP7KygzhNCB82

Husk å markere om dere trenger lavvo.

Ordinære aktiviteter starter 8. september. Program vil bli lagt ut på hjemmesiden vår innen noen dager.