Påmeldingen til sesongen 2016-2017 er nå åpnet

Påmelding til Tertnes Idrettsskole for sesongen 2016-2017 er nå åpnet.

Påmelding skjer via link under, og påmeldingsfristen er satt til 26. august 2016.

https://docs.google.com/a/tertnesidrettsskole.no/forms/d/1aGVNz4wlBensiqZXUWU6P5jg-3Pjm7Z69CbxRTsUd34/edit

Tidligere medlemmer har fortrinnsrett til plass ved idrettsskolen forutsatt at påmelding skjer innen fristen. Dersom det etter påmeldingsfristens utløp er flere påmeldte enn vi har plass til, vil medlemmer fra Tertnes skolekrets bli prioritert.

Styret jobber i disse dager med å sette sammen aktivitetsplanene for de ulike gruppene, og planene vil bli lagt ut her på hjemmesiden når de er ferdige.

Informasjon om oppstartsturer:

1.- 4. trinn starter sesongen med den tradisjonelle turen til Åstveitskogen fredag 2. september. Det blir oppmøte ved garasjene i Vågslia (ved Åstveitvannet) kl 17.30. Mulighet for overnatting i lavvo, kanopadling, natursti, grilling av pølser på bål og sosialt samvær. Hele familien oppfordres til å delta!
Junior- og Ungdomsgruppen har oppstartstur helgen 26.-28. august. Informasjon og link til påmelding er allerede sendt til medlemmene, samt lagt ut på vår hjemmeside for eventuelle nye medlemmer. Påmeldingsfrist er 18. august.
Velkommen til et nytt idrettsskoleår!