Påmelding til oppstartstur – Junior- og Ungdomsgruppen

Hei alle sammen!

Tertnes Idrettsskole inviterer også i år til oppstartstur for Junior- og Ungdomsgruppen.

Siden turen avholdes like etter skolestart til høsten, sender vi allerede nå ut informasjon og åpner for påmelding slik at dere kan holde av helgen.

Invitasjonen gjelder alle medlemmer på 5.-10. trinn og det er en betingelse for deltakelse at barnet skal være medlem også neste sesong.

Turen går til Vågseidstranda Camping i Lindås – der vi skal padle kano, bade, fiske og overnatte i lavvo.

For Ungdomsgruppen avholdes turen fredag 26. august til lørdag 27. august.

For Juniorgruppen avholdes turen lørdag 27. august til søndag 28. august.

Egenandel for turen er kr. 100, som dekker reise, overnatting, aktiviteter og mat på turen.

Påmelding skjer via denne  linken:

Påmeldingsfrist er 18. august.

Mer informasjon om turen vil bli sendt til alle påmeldte i god tid før avreise.

Også til denne turen er vi avhengig av at noen foreldre kan delta og kjøre. Vi ber om at dere i påmeldingen besvarer om dere kan delta hvis behov.

Riktig god sommer!!

Tertnes Idrettsskole