Nattorientering for 3 og 4 klasse

Nattorienteringen vil for 3 og 4 klasse avholdes i Morviklien den 13.november.

Oppmøte blir ved fotballbanen og lavvoen øverst i Morviklien.

3 klasse stiller kl. 18:00

4 klasse stiller kl. 19.00

Det tar ca. 5 min fra Tertnes Skole å kjøre til aktivitetsområdet.

Kjøreinstruksjoner

Følg Morvikveien fra Tertnes mot Toppe. Ca 200 meter opp i bakken etter krysset i Viddalen (store bussstoppet i krysset Haukedalsveien/Morvikveien) går veien inn til høyre til Morviklien og Morvikbrekkene.

Følg mot Morviklien i ca 200 meter og ta deretter inn til høyre på en ny vei skiltet Morviklien 9 – 43. Du passerer 2 nyoppførte hvite eneboliger på høyre side av veien og kjører deretter videre opp og igjennom et lite veikryss. Følg skiltingen til Morviklien 15-35 og følg veien til endes og du er kommet til fotballbanen og lavvoen. Det vil være mulig å parkere på fotballbanen.

Det vil bli merket med røde og hvite sperrebånd langs veien ved de ulike veikryssene. Kanskje litt vanskelig å se i mørket.

Klær og utstyr

Siden orienteringen vil foregå i skogsterreng vil det være behov for at deltakerne har på seg godt fottøy (tursko/støvler). Yttertøy etter værforhold (regntøy/vindjakke).

Vi ber også om at de barn som har lommelykt eller hodelykt at de tar dette med seg.

Vi satser på godt oppmøte og en mørk kveld for best mulig utbytte av orienteringen.

Det vil være instruktører og foreldrevakter tilstede som vil hjelpe barna.

Vel møtt!