Raftingaktivitet med Junior- og Ungdomsgruppen

CampenSesongens siste aktivitet for Junior- og Ungdomsgruppen var en riktig så gøyal en – nemlig rafting i selveste Vosso helgen 5.-7. juni 2015!

Til sammen 74 medlemmer og foresatte deltok på turen.

Allerede fredag kl 14 reiste to biler til Voss for å rigge leiren. Med god hjelp fra flinke ungdommer, ble hele 5 lavvoer og et digert partytelt satt opp. Resten av gjengen ankom campen tidlig kveld, akkurat i tide for en koselig kveld med grilling av hamburgere og pølser, marshmellows og ikke minst masse tid til sosialt samvær i og utenfor lavvoene. Hele 25 medlemmer var med på turen, sammen med 6 voksne. Det ble ikke mye søvn den natten!

Tidlig lørdag morgen, ble vi hentet av profesjonelle og kjekke guider fra Voss Rafting, som tok oss med på en skikkelig artig raftingopplevelse! Bilder fra ungdomsgruppens rafting kan du se i vårt bildegalleri.

Etter endt rafting, bar det hjem igjen for de fleste, mens noen av oss ble igjen for å ta imot 43 juniormedlemmer og voksne som skulle gjennom akkurat samme program. Masse kos i leiren, bading i Vossevangen, grilling, fotballspilling på banen og ikke minst rafting søndag formiddag. Bilder fra juniorgruppens rafting, kan du se her.

Selv om værgudene ikke akkurat var på vår side – ble det en fantastisk tur som frister til gjentakelse.

IMG_3352

06-06-15 vosso am 11