Dykking er gøy!!

IMG_2786Lørdag 18. oktober var rundt 55 medlemmer på besøk hos Nemo Classic Diving på Laksevåg og fikk gjennomføre prøvedykk i basseng. Medlemmene var delt inn i 6 grupper, og vi holdt på fra kl 9 til kl 18.

Dykking er blant de mest populære aktivitetene på Tertnes Idrettsskole – og det er ikke det minste rart. Her får barna utfordre seg selv på alle måter – med fullt dykkerutstyr. Nytt av året var at de fleste gruppene også fikk prøve å dykke i mørket, med lommelykter. Det var spennende.

Tusen takk til Nemo Classic Diving, som lar oss komme igjen år etter år! Vi blir møtt av flinke og hyggelige  instruktører som gjør aktiviteten både spennende, morsom og ikke minst trygg!

For de som har lyst til å prøve mer, arrangerer Nemo kurs for barn helt ned til 8 år. De har også kurs for de litt større ungdommene og selvsagt for de voksne.

Du kan lese mer om de forskjellige kursene på Nemo sin hjemmeside. Du kan også se en film om kursene til Nemo på Youtube – se filmen her.

Takk også til alle foreldre som stilte opp som sjåfører.

Se bilder fra aktiviteten i vårt bildegalleri. Galleriet vil bli oppdatert etter hvert som det kommer inn bilder fra de ulike gruppene.

Vi filmet også et lite klipp, som du kan se på YouTube.