Voss Klatrepark – 23. – 24. mai 2014

1907Tertnes Idrettsskole arrangerte for første gang tur til Voss Klatrepark 23. – 24. mai. Med på turen var 24 medlemmer fra 7.-10. trinn.

Vi reiste i samlet tropp fra Tertnes fredag ettermiddag, og målet var Tvinde Camping, der vi satte opp 3 lavvoer. Om kvelden ble det grilling av hamburgere og pølser, leking på trampoline og masse prat og kos i lavvoene.

Overnatting i lavvo ble for de fleste en våt opplevelse. Midt på natten begynte det å regne kraftig, og det var store dammer i alle lavvoene. Verst gikk det ut over det ene «gutte-teltet» der det rant en liten bekk gjennom teltet. Heldigvis hadde vi leid en campinghytte der guttene kunne innlosjeres resten av natten.

1953Lørdag morgen var det frokost og avreise til Voss Klatrepark – og det var virkelig en spennende opplevelse. Alle barna – og de voksne – fikk virkelig utfordret seg selv høyt oppe i trærne. Samtlige gjennomførte minst en runde i klatreløypene – en stor prestasjon særlig for dem med høydeskrekk!

Bilder fra turen og aktivitetene kan du se i vårt bildegalleri.