Leirdueskyting med Ungdomsgruppen

Leirdueskyting

 

Torsdag 14. november 2013 deltok 12 ungdommer og 4 voksne på Leirdueskyting ved Åsane Skytebane. Kyndige instruktører fra Åsane Jeger og Fiskeforbund guidet oss igjennom hele aktiviteten, og hjalp oss med instruksjoner, skytestilling og innsikting. Det ble stor suksess, og tilbakemeldingen fra ÅJFF er at vi har mange skyttertalent i gruppen vår! Best av alle var David – med 10 treff av 10 mulige. Imponerende!!

Dersom noen har lyst til å skyte mer, er det bare til å stille opp på Leirduebanen hos ÅJFF. Der får man låne utstyr gratis, og betaler bare for leirduene og ammunisjon. Ungdommene må ha med seg en foresatt dersom de vil skyte.  ÅJFF avholder også Ungdomsskyting både på Leirduebanen og Riflebanen. Mer om dette kan dere lese på ÅJFF sin hjemmeside http://asanejff.no/.

Som vanlig tok vi mange bilder fra aktiviteten. Disse kan dere se i vårt bildegalleri.