Tertnesdagen 2011

I øs pøs regnvær stilte flere hundre barn og voksne opp på Åstveit Idrettspark for å delta på årets Tertnesdag – arrangert som en «Tertnes-tour» med innlagte poster som viser det store mangfold av aktivitetstilbud som finnes her på Tertnes.

Tertnes Alpin sin hinderløype slo an både for store og små

Arrangør var Tertnes Allianse Idrettslag med alle sine undergrupper, som i år hadde invitert både Ulset Basket, Bergen Badmintonklubb, Tertnes Førskole og Åsane Historielag med for å vise frem sine aktiviteter.
Til tross for at værgudene ikke var på vår side denne gang, ble det et flott arrangement hvor deltakerne fikk prøve seg på diverse hinderløyper, fotball, pil & bue skyting, stylter, turn, basketball, håndball og historiequiz. I tillegg kunne fotballglade gutter og jenter ta teknikkmerker i fotball – mens bilglade voksne kunne se på bilutstilling.
Noen heldige vinnere ble også trukket ut på startnumrene – og de vant flotte premier fra våre mange støttespllere fra næringslivet på Tertnes.
Takk til alle som deltok – frivillige hjelpere, deltakere og sponsorer 🙂

Du kan se flere bilder fra Tertnesdagen 2011 i vårt bildegalleri.